1. תחילה, נשטוף היטב את כל הירקות - חסה ערבית, רוקט ועלי בייבי, ונייבש אותם בעזרת מגבת נייר או מסננת. חשוב שהירקות יהיו יבשים כדי שהרוטב ייספג בהם בצורה מיטבית.
2. נחתוך את החסה לרצועות דקות ונניח בקערת סלט גדולה. נוסיף את הרוקט ועלי הבייבי ונערבב בעדינות כדי לשלב את כל הירקות יחד.
3. נפזר מעל את החמוציות המיובשות בצורה שווה, כך שכל ביס יכיל את המתיקות המיוחדת שלהן.
4. נוסיף את אגוזי המלך הקלויים, שייתנו קראנץ' מענג לכל ביס.
5. נפזר מעל את גבינת הפטה המפוררת, שתוסיף מליחות עדינה ומרקם קרמי.
6. להכנת הרוטב, נערבב בקערה קטנה שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור לפי הטעם. נערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
7. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות כדי שכל הירקות ייספגו בטעמים.
8. נגיש מיד ונהנה מהשילוב המופלא של טעמים ומרקמים.