1. תחילה, נשטוף היטב את החסה ונייבש אותה בעזרת מגבת נייר או מסחטה לחסה. נחתוך את החסה לרצועות דקות ונניח בקערת סלט גדולה.
2. נחתוך את הרימון לחצי ונוציא את הגרגרים בעדינות. ניתן לעשות זאת על ידי חבטה קלה על גב הרימון בעזרת כף עץ, כך שהגרגרים יפלו לתוך קערה.
3. נוסיף את גרגרי הרימון לקערת הסלט עם החסה.
4. נפזר מעל את אגוזי המלך הקצוצים.
5. נערבב בקערה קטנה את שמן הזית ומיץ הלימון, נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב היטב.
6. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות כדי שכל המרכיבים יתערבבו יחד.
7. נגיש מיד ונהנה מהטעמים המרעננים!