
1. תחילה, נשטוף היטב את החסה ונייבש אותה. נחתוך אותה לרצועות דקות ונניח בקערת סלט גדולה.
2. נוסיף לקערה את הפלפל האדום והצהוב הקלויים, לאחר שחתכנו אותם לרצועות דקות.
3. נחתוך את הקישוא והחציל הקלויים לקוביות קטנות ונוסיף לקערה.
4. נחתוך את עגבניות השרי לחצאים ונוסיף לסלט.
5. נחתוך את הבצל הסגול לרצועות דקות ונפזר מעל הסלט.
6. נזליף מעל הסלט שמן זית ומיץ לימון לפי הטעם.
7. נוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם ונערבב היטב את כל המרכיבים.
8. נגיש את הסלט מיד ונהנה מהטעמים המופלאים!