1. תחילה, חותכים את גבינת החלומי לקוביות בגודל של כ-2 ס"מ. מחממים מחבת על אש בינונית ומטגנים את קוביות הגבינה עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. מוציאים ומניחים בצד להתקרר.
2. בקערה גדולה מערבבים את עלי הרוקט ועלי הבייבי תרד. מוסיפים את רצועות הפלפל האדום והתמרים החתוכים.
3. מוסיפים את קוביות החלומי המטוגנות לקערה ומערבבים בעדינות כדי לא לפגוע בצורת הגבינה.
4. בקערה קטנה מערבבים את שמן הזית והחומץ הבלסמי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ושופכים על הסלט. מערבבים בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
5. מפזרים מעל את אגוזי המלך הקלויים ומגישים מיד.