1. התחילו בחיתוך גבינת החלומי לקוביות בגודל של כ-2 ס"מ. חממו מחבת עם מעט שמן זית וטגנו את קוביות החלומי עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. הוציאו מהמחבת והניחו בצד להתקרר.
2. חיתכו את הצנוניות לפרוסות דקות ככל האפשר. אם יש לכם מנדולינה, זה הזמן להשתמש בה כדי לקבל פרוסות אחידות ודקות.
3. בקערה גדולה, ערבבו את שמן הזית, מיץ הלימון, הדבש והחומץ הבלסמי. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם וערבבו היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
4. הוסיפו לקערה את פרוסות הצנוניות, עלי הנענע והרוקט וערבבו בעדינות כך שהרוטב יעטוף את כל המרכיבים.
5. הוסיפו את קוביות החלומי המטוגנות ואת אגוזי המלך הקלויים וערבבו בעדינות נוספת.
6. הגישו את הסלט מיד, כשהוא טרי ורענן, ותיהנו מכל ביס!