1. התחילו בחימום מחבת על אש בינונית והוסיפו את שמן הזית. חתכו את גבינת החלומי לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ והניחו אותן במחבת החמה. טגנו את הגבינה עד שהיא מזהיבה משני הצדדים, כ-2-3 דקות לכל צד. הוציאו את הגבינה מהמחבת והניחו על נייר סופג.
2. באותה מחבת, קלוי את הצנוברים על אש נמוכה עד שהם מזהיבים ומפיצים ריח נפלא. שימו לב לא לשרוף אותם!
3. בקערה גדולה, ערבבו את היוגורט עם מיץ הלימון והדבש. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
4. הוסיפו לקערה את עלי הרוקט, עלי התרד ועגבניות השרי. ערבבו בעדינות כדי שהיוגורט יעטוף את כל המרכיבים.
5. סדרו את פרוסות החלומי המטוגנות מעל הסלט ופזרו את הצנוברים הקלויים.
6. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המופלאים!