1. חותכים את גבינת החלומי לקוביות בגודל של כ-2 ס"מ.
2. מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את קוביות החלומי עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. מוציאים ומניחים בצד.
3. בקערה גדולה מערבבים את עלי הרוקט, עלי הבייבי תרד ועגבניות השרי.
4. מוסיפים את החמוציות המיובשות ואת אגוזי המלך הקלויים.
5. מכינים את הרוטב: מערבבים יחד את הדבש, החומץ הבלסמי, מלח ופלפל לפי הטעם.
6. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
7. מוסיפים את קוביות החלומי המטוגנות ומערבבים בעדינות נוספת.
8. מגישים מיד ונהנים מהשילוב המופלא של טעמים ומרקמים.