1. נתחיל בהכנת קרם הטחינה: בקערה גדולה נערבב את הטחינה הגולמית עם המים הקרים, מיץ הלימון, שמן הזית, הדבש והשום הכתוש. נערבב היטב עד לקבלת קרם חלק ואחיד. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב שוב. נניח בצד למנוחה.
2. נחתוך את הדג המעושן לקוביות קטנות ונניח בקערה גדולה. נוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה, הבצל הירוק, הצנוברים הקלויים, עגבניות השרי, המלפפון והזיתים השחורים. נערבב בעדינות כדי לא לפגוע במרקם הדג.
3. נוסיף את קרם הטחינה לסלט ונערבב בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים בקרם. נטעם ונוסיף מלח או פלפל לפי הצורך.
4. נעביר את הסלט לכלי הגשה יפה ונפזר מעל עוד קצת פטרוזיליה קצוצה וצנוברים לקישוט. נגיש מיד ונהנה מהטעמים המופלאים!