1. קלפו את הגזרים וגרדו אותם בעזרת פומפייה גסה לקערה גדולה.
2. הוסיפו את הצימוקים לקערה עם הגזר המגורד וערבבו בעדינות.
3. במחבת קטנה, קלוי את השומשום על אש בינונית עד שהוא מזהיב ומפיץ ריח נעים. זהירות לא לשרוף!
4. הוסיפו את השומשום הקלוי לקערה עם הגזר והצימוקים.
5. ערבבו את שמן הזית ומיץ הלימון בקערה קטנה ושפכו על הסלט.
6. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם וערבבו היטב את כל המרכיבים.
7. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המרעננים והבריאים!