
1. קלפו את הגזרים וחתכו אותם לרצועות דקות בעזרת קולפן או מנדולינה.
2. קלפו את התפוזים וחתכו אותם לפלחים קטנים, הסירו את הגרעינים אם יש.
3. בקערה גדולה, ערבבו את רצועות הגזר ופלחי התפוזים.
4. בקערה נפרדת, הכינו את הרוטב: ערבבו את הטחינה עם המים, מיץ הלימון, הדבש, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת חלקה.
5. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים היטב.
6. הוסיפו את הפטרוזיליה הקצוצה ואגוזי המלך וערבבו קלות.
7. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המרעננים!