
											1. תחילה, יש לשטוף את ראש הברוקולי היטב תחת מים זורמים. לאחר מכן, יש לחתוך את הברוקולי לפרחים קטנים ולהניח בקערה גדולה.
2. הוסיפו לקערה את עגבניות השרי החצויות, השקדים הקלויים, החמוציות המיובשות וגבינת הפטה המפוררת. ערבבו בעדינות כדי לשלב את כל המרכיבים.
3. בקערה קטנה נפרדת, ערבבו את שמן הזית עם מיץ הלימון, הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם. ערבבו היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
4. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
5. הגישו את הסלט מיד, או הכניסו למקרר למשך 15 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג ולהתעצם.