1. התחילו בחיתוך הפלפל החריף האדום והירוק לטבעות דקות. אם אתם מעדיפים פחות חריפות, ניתן להסיר את הגרעינים לפני החיתוך.
2. הניחו את כדורי הבוראטה על צלחת הגשה גדולה.
3. פזרו את טבעות הפלפל החריף מסביב לכדורי הבוראטה בצורה אסתטית.
4. בקערה קטנה, ערבבו את שמן הזית והחומץ הבלסמי יחד עם מעט מלח ופלפל שחור גרוס. ערבבו היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
5. זלפו את הרוטב מעל הבוראטה והפלפלים בצורה שווה.
6. פזרו את עלי הבזיליקום והנענע מעל הסלט להוספת רעננות וצבע.
7. לסיום, פזרו את הצנוברים הקלויים מעל הסלט להוספת קראנץ' וטעם אגוזי.
8. הגישו מיד ותיהנו מהשילוב המדהים של הטעמים והמרקמים.