1. מתחילים בניקוי הארטישוקים: חותכים את הקצוות ומסירים את העלים החיצוניים הקשים. חותכים את הלבבות לחתיכות קטנות ומשרים במים עם מעט לימון כדי למנוע השחרה.
2. מחממים מחבת גדולה עם שמן זית ומוסיפים את הבצל והשום הקצוצים. מטגנים עד שהבצל נעשה שקוף.
3. מוסיפים את הפטריות החתוכות וממשיכים לטגן עד שהן מתרככות ומשחימות מעט.
4. מוסיפים את הארטישוקים למחבת ומבשלים יחד כ-5 דקות נוספות.
5. מתבלים במלח, פלפל וחומץ בלסמי ומערבבים היטב.
6. מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט.
7. מעבירים את התערובת לקערת סלט גדולה ומוסיפים את עלי הרוקט, אגוזי המלך וגבינת הפרמזן.
8. מערבבים בעדינות ומגישים בטמפרטורת החדר.