
 
											1. תחילה, נשרה את האצות במים קרים למשך 10 דקות עד שהן מתרככות. לאחר מכן נסנן ונשטוף היטב.
2. נקלף את הגזר ונחתוך אותו לרצועות דקות. נחתוך גם את המלפפון והפלפל האדום לרצועות דקות.
3. בקערה גדולה, נערבב את האצות עם הגזר, המלפפון והפלפל האדום.
4. להכנת הרוטב, נערבב בקערה קטנה את רוטב הסויה, חומץ האורז, הסוכר החום, שמן השומשום, השום הכתוש והג'ינג'ר המגורד. נערבב היטב עד שהסוכר נמס.
5. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. נפזר מעל את השומשום הקלוי ונערבב שוב בעדינות.
7. נטעם ונוסיף מלח לפי הצורך.
8. נגיש את הסלט מיד או נשמור במקרר עד להגשה.