1. תחילה, יש להשרות את האצות במים חמים למשך כ-10 דקות, עד שהן מתרככות. לאחר מכן, יש לסנן את המים ולסחוט את האצות היטב כדי להוציא את כל הנוזלים המיותרים.
2. במחבת קטנה, יש לקלות את הצנוברים על אש בינונית עד שהם מזהיבים ומפיצים ריח אגוזי נעים. יש להיזהר לא לשרוף אותם.
3. בקערה גדולה, יש לערבב את האצות המוכנות עם הצנוברים הקלויים, הכוסברה והבצל הירוק.
4. להכנת הרוטב, יש לערבב בקערה נפרדת את שמן הזית, רוטב הסויה, חומץ האורז, הסוכר החום, שמן השומשום, השום הכתוש והג'ינג'ר המגורד. יש לערבב היטב עד שהסוכר נמס והרוטב אחיד.
5. לשפוך את הרוטב על הסלט ולערבב בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. לפזר מעל את השומשום הקלוי, להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ולהגיש מיד.