1. תחילה, יש לשטוף את האנדיבים ולחתוך אותם לרצועות דקות. הניחו את הרצועות בקערת סלט גדולה.
2. חתכו את התאנים לרבעים והוסיפו לקערה עם האנדיבים.
3. פרסו את גבינת הרוקפור לחתיכות קטנות והוסיפו לסלט.
4. פזרו את אגוזי המלך הקלויים מעל הסלט.
5. בקערה קטנה, ערבבו את הדבש, שמן הזית והחומץ הבלסמי עד לקבלת רוטב אחיד.
6. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם והוסיפו את הרוטב לסלט.
7. ערבבו בעדינות את כל המרכיבים כך שהרוטב יכסה את כל הסלט בצורה שווה.
8. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המופלאים!