1. תחילה, נשטוף את ראשי האנדיב ונחתוך אותם לרצועות דקות. נניח בקערת סלט גדולה.
2. נוסיף את גבינת הפרמזן המגוררת לקערה עם האנדיב ונערבב בעדינות.
3. נוסיף את אגוזי המלך הקלויים לסלט ונערבב שוב.
4. להכנת הרוטב, נערבב בקערה קטנה את שמן הזית, מיץ הלימון, הדבש, המלח והפלפל. נערבב היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
5. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות כך שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
6. נפזר מעל את עלי הפטרוזיליה הקצוצים ונגיש מיד.