1. תחילה, יש לשטוף את ראשי האנדיב ולחתוך אותם לרצועות דקות. הניחו את הרצועות בקערה גדולה.
2. חתכו את גבינת הפטה לקוביות קטנות והוסיפו לקערה עם האנדיב.
3. הוסיפו את אגוזי המלך הקלויים והחמוציות המיובשות לקערה. ערבבו בעדינות כדי לשמור על שלמות המרכיבים.
4. הוסיפו את עלי הרוקט לסלט וערבבו בעדינות.
5. בקערה קטנה, ערבבו את שמן הזית והחומץ הבלסמי. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
6. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
7. הגישו את הסלט מיד ותיהנו מהטעמים המופלאים.