1. נתחיל בחיתוך האנדיב: חותכים את ראשי האנדיב לאורך לרצועות דקות ומניחים בקערת סלט גדולה.
2. חותכים את האבוקדו לחצאים, מסירים את הגלעין וחותכים לקוביות קטנות. מוסיפים לקערת הסלט.
3. מוסיפים את אגוזי המלך הקלויים, גבינת הפטה המפוררת והרימונים לקערה.
4. מערבבים את שמן הזית ומיץ הלימון בקערה קטנה, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ושופכים על הסלט.
5. מערבבים בעדינות את כל המרכיבים עד שהסלט מתערבב היטב והרוטב מצפה את כל המרכיבים.
6. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המדהימים!