1. נתחיל בהכנת הירקות המוחמצים: נחתוך את הגזר, המלפפון והפלפל האדום לרצועות דקות. נשים את הירקות בקערה ונוסיף את החומץ אורז, הסוכר, ומעט מלח. נערבב היטב ונשאיר בצד להחמצה למשך 20 דקות.
2. בזמן שהירקות מוחמצים, נכין את הטופו הפריך: נחתוך את הטופו לקוביות קטנות ונשים בקערה. נוסיף את רוטב הסויה ושמן השומשום, נערבב היטב ונשאיר להשריה למשך 10 דקות.
3. נחמם מחבת עם שמן זית ונוסיף את קוביות הטופו. נטגן עד שהטופו מזהיב ונהיה פריך מכל הצדדים. נוריד מהאש ונשאיר בצד.
4. נכין את אטריות הזכוכית לפי הוראות היצרן. לאחר הבישול, נסנן ונשטוף במים קרים.
5. נערבב את אטריות הזכוכית עם הירקות המוחמצים, הטופו הפריך, הכרוב הסגול, השומשום הקלוי והכוסברה הקצוצה. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב היטב.
6. נגיש את הסלט בקערה גדולה ונפזר מעל עוד קצת שומשום וכוסברה לקישוט.