1. תחילה, חותכים את האבוקדו לחצאים ומוציאים את הגלעין. בעזרת כף, מוציאים את תוכן האבוקדו וחותכים לקוביות בגודל בינוני.
2. פותחים את הרימון ומוציאים את הגרגרים. ניתן לעשות זאת על ידי חיתוך הרימון לחצי והכאתו בעזרת כף עץ מעל קערה.
3. קוצצים את הבצל הסגול לחתיכות קטנות ומוסיפים לקערה עם האבוקדו והרימון.
4. מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון, המלח והפלפל השחור לקערה ומערבבים בעדינות כדי לא לפגוע במרקם האבוקדו.
5. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומערבבים שוב בעדינות.
6. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
7. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המופלאים.