1. תחילה, חותכים את האבוקדו לחצי, מסירים את הגלעין ומוציאים את התוכן בעזרת כף. חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומניחים בקערה גדולה.
2. חותכים את העגבנייה לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה עם האבוקדו.
3. חותכים את המלפפון לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
4. קוצצים את הבצל הסגול דק ומוסיפים לקערה.
5. חותכים את הפלפל הצהוב לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
6. סוחטים את מיץ הלימון מעל כל המרכיבים בקערה.
7. מוסיפים את שמן הזית, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים בעדינות את כל המרכיבים עד שהם מתערבבים היטב.
8. מפזרים מעל את הכוסברה הקצוצה ומגישים מיד.