
1. חותכים את האבוקדו לחצי, מסירים את הגלעין וחותכים את הבשר לקוביות. מעבירים לקערת סלט גדולה.
2. מוסיפים את הארוגולה הטרייה לקערה עם האבוקדו.
3. מוסיפים את הבצל הסגול הפרוס והעגבנייה החתוכה לקוביות.
4. מזלפים מעל את שמן הזית ומיץ הלימון. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
5. מערבבים בעדינות את כל המרכיבים כך שהטעמים יתמזגו יחד.
6. אם רוצים, מפזרים מעל גבינת פטה מפוררת להוספת טעם עשיר.
7. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המרעננים והמיוחדים של הסלט.