1. תחילה, נשטוף את האורז היטב עד שהמים יוצאים צלולים. נניח את האורז בסיר עם 2 כוסות מים ונביא לרתיחה. לאחר מכן, ננמיך את האש ונבשל על אש קטנה כ-15 דקות עד שהמים נספגים. נכבה את האש ונשאיר את האורז מכוסה לעוד 10 דקות.
2. בזמן שהאורז מתקרר, נערבב בקערה קטנה את חומץ האורז, הסוכר והמלח עד שהסוכר נמס. נוסיף את התערובת לאורז ונערבב בעדינות.
3. נקלף את תפוחי העץ ונחתוך אותם לרצועות דקות. נערבב את התפוחים עם הקינמון והאגוזים הקצוצים.
4. נפרוס עלה נורי על מחצלת סושי, נרטיב את הידיים ונפזר שכבה דקה של אורז על העלה, נשאיר שוליים ריקים בקצוות.
5. נניח רצועות תפוחי עץ מתובלים על האורז ונגלגל בעדינות את העלה בעזרת המחצלת.
6. נחתוך את הגליל לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ.
7. נזלף מעט דבש על כל פרוסה ונפזר קוקוס טחון מעל.
8. נגיש את הסושי פירות על צלחת יפה ונקשט לפי הטעם.