1. הכנת האורז: שטפו את האורז היטב עד שהמים יוצאים צלולים. הניחו את האורז בסיר עם 2.5 כוסות מים והביאו לרתיחה. לאחר מכן, הנמיכו את האש ובשלו על אש נמוכה כ-15 דקות. כבו את האש והשאירו את הסיר מכוסה לעוד 10 דקות.
2. הכנת תערובת החומץ: ערבבו חומץ אורז, סוכר ומלח עד שהסוכר והמלח נמסים.
3. העבירו את האורז לקערה רחבה ושפכו מעליו את תערובת החומץ. ערבבו בעדינות בעזרת כף עץ והניחו לאורז להתקרר לטמפרטורת החדר.
4. הכנת הטמאגו: בקערה, טרפו את הביצים עם הסוכר, הסויה והמירין. חממו מחבת קטנה עם מעט שמן שומשום ושפכו שכבה דקה מהתערובת. טגנו עד שהביצה מתייצבת, גלגלו את הביצה והמשיכו לטגן את השכבות הבאות באותו אופן עד שהתערובת נגמרת.
5. חיתוך הטמאגו: חתכו את הגליל לרצועות דקות.
6. הרכבת הניגירי: קחו כמות קטנה של אורז בידיים רטובות וצרו צורת אובאלית. הניחו רצועת טמאגו מעל והדקו בעדינות עם רצועת אצת נורי.
7. הגשה: סדרו את הניגירי על צלחת הגשה והגישו עם סויה, ג'ינג'ר כבוש ווסאבי.