1. תחילה, יש לבשל את האורז: שטפו את האורז היטב עד שהמים יוצאים צלולים. לאחר מכן, בשלו את האורז עם 2.5 כוסות מים על אש גבוהה עד לרתיחה. כשהמים רותחים, הנמיכו את האש וכסו את הסיר. בשלו למשך 15 דקות נוספות או עד שהמים נספגים לחלוטין. כבו את האש והשאירו את הסיר מכוסה למשך 10 דקות נוספות.
2. בזמן שהאורז מתבשל, הכינו את קרם הקשיו: סננו את הקשיו והכניסו אותם לבלנדר יחד עם שמן הזית, מיץ הלימון, שמרי הבירה ורוטב הסויה. טחנו עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
3. לאחר שהאורז התקרר מעט, הוסיפו לו את חומץ האורז, הסוכר והמלח. ערבבו בעדינות בעזרת כף עץ כדי לא לפגוע במרקם האורז.
4. הניחו דף נורי על מחצלת סושי, פרסו שכבה דקה של אורז על הדף והשאירו שוליים ריקים בקצוות. הניחו פרוסות אבוקדו, מלפפון וגזר במרכז האורז.
5. הוסיפו כף מקרם הקשיו מעל הירקות ופזרו מעט שומשום קלוי.
6. גלגלו את הסושי בעדינות בעזרת המחצלת, לחצו קלות כדי להדק את הגליל. חיתכו את הגליל לפרוסות בעזרת סכין חדה.
7. הגישו את הסושי עם רוטב סויה נוסף בצד להשלמת החוויה.