1. תחילה, יש לגרר את הכרובית בעזרת פומפייה או במעבד מזון עד לקבלת מרקם דמוי אורז. לאחר מכן, יש להעביר את הכרובית לקערה גדולה ולהוסיף רוטב סויה, שמן שומשום וחומץ אורז. לערבב היטב ולתבל במלח ופלפל לפי הטעם.
2. חותכים את האבוקדו, הגזר, המלפפון והפלפל האדום לרצועות דקות וארוכות.
3. מניחים דף נורי על משטח עבודה שטוח ומניחים שכבה דקה של כרובית על הדף, משאירים שוליים ריקים בקצוות.
4. מסדרים את רצועות הירקות על הכרובית בצורה אחידה.
5. מגלגלים את דף הנורי בעדינות בעזרת מחצלת סושי, תוך כדי הידוק קל, עד לקבלת גליל סושי.
6. חותכים את הגליל לפרוסות בעובי הרצוי ומסדרים על צלחת הגשה.
7. מקשטים בשומשום ומגישים עם רוטב סויה בצד לטבילה.