1. התחילו בהכנת האורז: ערבבו את האורז המבושל עם חומץ האורז, הסוכר והמלח. ערבבו היטב עד שהסוכר נמס והאורז מקבל טעם חמצמץ-מתוק.
2. הניחו דף נורי על מחצלת סושי, והניחו שכבה דקה של אורז על הדף, השאירו שוליים ריקים בקצוות.
3. במרכז האורז, הניחו פרוסות אבוקדו, פלפל צ'ילי קצוץ, כוסברה, תירס ושעועית שחורה. תבלו במיץ ליים, מלח ופלפל.
4. גלגלו את הסושי בעדינות בעזרת המחצלת, לחצו קלות כדי להדק את הגליל.
5. חיתכו את הגליל לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ בעזרת סכין חדה.
6. הגישו עם רוטב סויה ורוטב צ'ילי מתוק בצד לטבילה.