1. תחילה, יש לשטוף את האורז היטב תחת מים זורמים עד שהמים יוצאים צלולים. זה חשוב כדי להיפטר מעמילן עודף ולהבטיח שהאורז יהיה דביק במידה הנכונה.
2. מעבירים את האורז לסיר עם 2.5 כוסות מים ומביאים לרתיחה. לאחר מכן, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות, עד שהמים נספגים לחלוטין.
3. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה לעוד 10 דקות כדי שהאורז ימשיך להתבשל באדים.
4. בינתיים, מערבבים בקערה קטנה את חומץ האורז, הסוכר והמלח עד שהסוכר נמס לחלוטין.
5. מעבירים את האורז המבושל לקערה רחבה ומוסיפים את תערובת החומץ. מערבבים בעדינות בעזרת כף עץ כדי לא לשבור את גרגרי האורז. משאירים להתקרר לטמפרטורת החדר.
6. מניחים דף נורי על מחצלת סושי, ומפזרים שכבה דקה של אורז על הדף, משאירים שוליים של כ-2 ס"מ בחלק העליון.
7. מסדרים פרוסות אבוקדו, מלפפון וסלמון לאורך הדף, קרוב לחלק התחתון.
8. בעזרת המחצלת, מתחילים לגלגל את הסושי מהחלק התחתון כלפי מעלה, תוך כדי הידוק קל. בסיום, מרטיבים מעט את השוליים העליונים של הדף כדי להדביק את הגליל.
9. חותכים את הגליל לפרוסות בעזרת סכין חדה ומגישים עם רוטב סויה, ג'ינג'ר כבוש ווואסאבי.