1. מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא שקוף ורך.
2. מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן עוד כדקה.
3. מוסיפים את אבקת הקארי ומערבבים היטב עד שהבצל והשום מצופים בתבלין.
4. מוסיפים את תפוחי האדמה והכרובית לסיר ומערבבים כך שכל הירקות מצופים בתבלינים.
5. יוצקים את מרק הירקות לסיר, מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות, או עד שהירקות רכים.
6. טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק. אם המרק סמיך מדי, ניתן להוסיף עוד מרק ירקות לפי הצורך.
7. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עוד 5 דקות.
8. מגישים חם, מקושט בכוסברה קצוצה.