1. התחילו בהכנת הכוסות: קחו שתי כוסות קוקטייל והניחו אותן במקפיא לכמה דקות כדי לקרר אותן.
2. בזמן שהכוסות מתקררות, הכינו את התערובת: בקערה קטנה, ערבבו את הוויסקי, ליקר התפוחים, סירופ המייפל ומיץ הלימון. ערבבו היטב עד שהתערובת אחידה.
3. הוציאו את הכוסות מהמקפיא ומלאו אותן בקרח כתוש עד חצי הגובה.
4. שפכו את התערובת המוכנה לכוסות מעל הקרח.
5. הוסיפו לכל כוס מקל קינמון וכוכב אניס לקישוט ולתוספת טעם.
6. הניחו פרוסת תפוח על שפת כל כוס, ופזרו מעט קינמון טחון מעל.
7. הגישו מיד ותיהנו מהחום והטעמים המיוחדים של הקוקטייל החורפי הזה.