1. מתחילים בבישול הסלקים: אם לא קניתם סלקים מבושלים, יש לבשל אותם במים רותחים עד שהם רכים. לאחר מכן, מקררים ומקלפים את הסלקים.
2. חותכים את הסלקים לקוביות קטנות ומעבירים לקערה גדולה.
3. מוסיפים לקערה את היוגורט הטבעי ומערבבים היטב עד שהסלקים מכוסים ביוגורט.
4. מוסיפים את שמן הזית, השום הכתוש, ומיץ הלימון. מערבבים שוב עד שהתערובת אחידה.
5. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך.
6. מעבירים את המתבל לכלי הגשה ומקשטים בעלי נענע קצוצים.
7. מגישים קר לצד לחם טרי או קרקרים.