1. מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף ורך.
2. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
3. מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהן משחררות את הנוזלים שלהן ומתחילות להשחים.
4. מוסיפים את הגריסים ומערבבים היטב כדי לצפות אותם בשמן ובטעמים.
5. מוסיפים את ציר הירקות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כ-30 דקות, עד שהגריסים רכים.
6. מוסיפים את רוטב הסויה, מלח, פלפל וטימין. מבשלים עוד 5 דקות.
7. מכבים את האש ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה. מערבבים ומגישים חם.