1. קלפו וחתכו את הבטטות לקוביות קטנות. קלפו וקצצו את הבצל והשום.
2. חממו את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. הוסיפו את הבצל וטגנו עד שהוא שקוף.
3. הוסיפו את השום והג'ינג'ר וערבבו למשך דקה נוספת.
4. הוסיפו את קוביות הבטטה לסיר וערבבו היטב.
5. הוסיפו את מרק הירקות והביאו לרתיחה. הנמיכו את האש ובשלו למשך 30 דקות, עד שהבטטות רכות.
6. השתמשו בבלנדר מוט כדי לטחון את המרק עד למרקם חלק.
7. הוסיפו את חלב הקוקוס וערבבו היטב. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
8. הגישו חם עם כוסברה קצוצה מעל לקישוט.