1. חותכים את המלפפונים לפרוסות דקות ומניחים בכוסות הגשה.
2. מוסיפים לכל כוס 5 עלי נענע ומועכים בעדינות עם כף כדי לשחרר את הטעמים.
3. סוחטים את הליים ומוסיפים את המיץ לכוסות.
4. מוסיפים כף סוכר לכל כוס ומערבבים היטב עד שהסוכר נמס.
5. מוסיפים 1/4 כוס רום לבן לכל כוס ומערבבים.
6. ממלאים את הכוסות בקרח כתוש עד הסוף.
7. מוסיפים סודה עד למילוי הכוס ומערבבים בעדינות.
8. מקשטים בעלי נענע נוספים ופרוסת מלפפון על שפת הכוס.
9. מגישים מיד ונהנים מהמרענן המושלם לקיץ.