1. התחילו בהכנת כל המרכיבים על השולחן, כך שתוכלו לעבוד בצורה מסודרת ומהירה.
2. קחו שייקר קוקטייל והוסיפו לתוכו את מיץ האננס, מיץ הליים, הרום הלבן, הרום הכהה, סירופ השקדים וסירופ הסוכר.
3. מלאו את השייקר בקרח כתוש עד חצי הגובה וסגרו אותו היטב.
4. נערו את השייקר בעדינות אך בנחישות למשך כ-15 שניות, עד שהמשקה מתקרר היטב.
5. מלאו כוסות קוקטייל בקרח כתוש והעבירו את המשקה מהשייקר לכוסות בעזרת מסננת.
6. קשטו כל כוס בפרוסת אננס, פרוסת ליים ועלי נענע טריים.
7. הגישו מיד ותיהנו מהטעם הטרופי המרענן!