1. חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס והכינו תבנית אפייה עם נייר אפייה.
2. בקערה גדולה, ערבבו את קמח השקדים, גרעיני החמנייה, שיבולת השועל, זרעי הפשתן, אבקת האפייה והמלח.
3. בקערה נפרדת, טרפו את הביצים, שמן הזית, הדבש וחומץ התפוחים עד לקבלת תערובת אחידה.
4. הוסיפו את התערובת הרטובה לתערובת היבשה וערבבו עד לקבלת בלילה אחידה.
5. העבירו את הבלילה לתבנית האפייה והחליקו את החלק העליון בעזרת כף.
6. אפו בתנור שחומם מראש למשך 50-60 דקות, או עד שהלחם מזהיב וקיסם הננעץ במרכזו יוצא נקי.
7. הוציאו מהתנור והניחו ללחם להתקרר בתבנית למשך 10 דקות לפני שתעבירו אותו לרשת קירור.
8. פרסו והגישו עם ממרחים אהובים או כתוספת לארוחה.