1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. חתכו את הבאגט לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ, אך השאירו את הפרוסות מחוברות בבסיס הלחם.
3. בקערה קטנה, ערבבו את החמאה המומסת עם השום הכתוש, הפטרוזיליה, המלח והפלפל.
4. מרחו את תערובת החמאה והשום בין כל פרוסה של הבאגט, ודאגו שהתערובת תכסה היטב את כל הפרוסות.
5. פזרו את גבינת המוצרלה המגוררת בין הפרוסות ועל גבי הלחם.
6. עטפו את הבאגט בנייר אלומיניום והכניסו לתנור למשך 10 דקות.
7. הסירו את נייר האלומיניום והמשיכו לאפות עוד 5 דקות, עד שהגבינה נמסה והלחם מקבל גוון זהוב.
8. הוציאו מהתנור והגישו חם.