1. חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס והכינו תבנית אפייה עם נייר אפייה.
2. בקערה גדולה, ערבבו את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הקינמון, אגוז המוסקט והמלח.
3. בקערה נפרדת, טרפו את הביצים עם הסוכר קוקוס עד לקבלת תערובת אחידה.
4. הוסיפו את שמן הקוקוס המומס, חלב השקדים ותמצית הווניל וערבבו היטב.
5. הוסיפו את הדלעת המגוררת לתערובת הנוזלית וערבבו בעדינות.
6. הוסיפו את התערובת הנוזלית לתערובת הקמח וערבבו עד לקבלת בלילה אחידה.
7. קפלו את אגוזי המלך הקצוצים לתוך הבלילה.
8. שפכו את הבלילה לתבנית האפייה והחליקו את החלק העליון בעזרת כף.
9. אפו בתנור במשך 60 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז הלחם יוצא נקי.
10. הוציאו מהתנור ותנו ללחם להתקרר בתבנית למשך 10 דקות לפני שתעבירו אותו לרשת קירור.
11. חיתכו והגישו עם חמאה או ריבה לבחירתכם.