1. התחילו בגרירת הקישואים על פומפייה גסה והניחו אותם במסננת. פזרו מעט מלח מעל והניחו להם לנוח כ-10 דקות כדי להוציא את הנוזלים המיותרים.
2. בזמן שהקישואים נחים, קצצו את הבצל והשום דק דק. חממו מחבת עם מעט שמן זית וטגנו את הבצל והשום עד שהם שקופים וריחניים.
3. סחטו את הקישואים היטב מהנוזלים והעבירו לקערה גדולה. הוסיפו את הבצל והשום המטוגנים, קמח החומוס, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, השמיר, המלח, הפלפל, הכמון והכורכום. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. חממו מחבת גדולה עם שמן זית על חום בינוני. קחו כף מהתערובת והניחו במחבת, שטחו מעט ליצירת לביבה. חזרו על הפעולה עם שאר התערובת.
5. טגנו את הלביבות כ-3-4 דקות מכל צד עד שהן זהובות ופריכות.
6. הוציאו את הלביבות לנייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן והגישו חם.