
1. מתחילים בבישול הקינואה לפי הוראות האריזה ומניחים לה להתקרר.
2. במחבת גדולה מחממים מעט שמן זית ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף.
3. מוסיפים את התרד למחבת ומבשלים עד שהוא מתרכך. מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
4. בקערה גדולה מערבבים את הקינואה המבושלת, תערובת התרד והבצל, ביצים, פירורי לחם, גבינת פרמזן, מלח ופלפל.
5. יוצרים מהתערובת לביבות קטנות.
6. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הלביבות משני הצדדים עד שהן זהובות.
7. מניחים על נייר סופג לספיגת עודפי שמן ומגישים חם.