1. קלפו את הבטטות והגזרים וגרדו אותם בפומפיה גסה. זהו שלב שהילדים יכולים לעזור בו, אם הם מספיק גדולים.
2. בקערה גדולה, ערבבו את הבטטות והגזרים המגורדים יחד עם הביצים, הקמח, פירורי הלחם, המלח, הפלפל והפפריקה. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. חממו שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני.
4. בעזרת כף, קחו מהתערובת והניחו במחבת, שטחו מעט ליצירת לביבה.
5. טגנו כל לביבה כ-3-4 דקות מכל צד, עד שהן מזהיבות וקריספיות.
6. הוציאו את הלביבות מהמחבת והניחו על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
7. הגישו חם עם יוגורט או רוטב אהוב עליכם.