
1. קלפו את הבטטות וגרדו אותן בפומפייה גסה. הניחו את הבטטות המגורדות במסננת ולחצו בעדינות כדי להוציא את הנוזלים המיותרים.
2. בקערה גדולה, ערבבו את הבטטות המגורדות עם הביצים, הקמח, פירורי הלחם, הבצל הקצוץ, השום הכתוש, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. חממו שמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. בעזרת כף, קחו כמות קטנה מהתערובת והניחו במחבת. שטחו מעט את הלביבה בעזרת הכף. טגנו את הלביבות כ-3-4 דקות מכל צד, עד שהן מזהיבות ופריכות.
4. הוציאו את הלביבות המוכנות לנייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן. חזרו על הפעולה עם שאר התערובת.
5. הגישו חם עם רוטב יוגורט או שמנת חמוצה בצד.