1. בקערה גדולה, מערבבים את הטחינה הגולמית עם הדבש או סירופ המייפל עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
2. מוסיפים את אגוזי המלך הקצוצים, שיבולת השועל, הקוקוס הטחון ותמצית הווניל. מערבבים היטב עד שכל המרכיבים מתאחדים.
3. מוסיפים קורט מלח ומערבבים שוב.
4. יוצרים כדורים קטנים מהתערובת ומניחים אותם על מגש.
5. בקערה נפרדת, מנפים את הקקאו ומגלגלים כל כדור בתוכו עד שהוא מצופה מכל הצדדים.
6. מניחים את הכדורים במקרר למשך לפחות 20 דקות להתייצבות.
7. מגישים ונהנים!