1. תחילה, חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.
2. במחבת גדולה, חממו כף שמן זית והוסיפו את הבצל והשום. טגנו עד שהבצל שקוף.
3. הוסיפו את הגזר, הקישוא והפלפל האדום למחבת. טגנו כ-5 דקות עד שהירקות מתרככים.
4. הוסיפו את עשבי התיבול, מלח, פלפל, מיץ לימון ודבש. ערבבו היטב והסירו מהאש.
5. בעזרת סכין חדה, פתחו כיס בכל חזה עוף ומלאו אותו בתערובת הירקות ועשבי התיבול.
6. חממו את כף השמן הנותרת במחבת גדולה וטגנו את חזות העוף מכל צד עד שהן מזהיבות.
7. העבירו את חזות העוף לתבנית אפייה ושפכו מעל את היין הלבן.
8. כסו את התבנית בנייר אלומיניום והכניסו לתנור למשך 30 דקות.
9. הסירו את נייר האלומיניום והמשיכו לאפות עוד 15 דקות עד שהעוף מבושל היטב והנוזלים מצטמצמים.
10. הגישו חם עם תוספת של ירקות קלויים או סלט טרי.