1. תחילה, חממו את השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
2. הוסיפו את הבצל הקצוץ והפלפל החריף וטגנו עד שהבצל נעשה שקוף.
3. הוסיפו את הכרובית המגורדת והמשיכו לטגן עוד כ-5 דקות עד שהכרובית מתרככת.
4. בקערה נפרדת, טרפו את הביצים והוסיפו את הכורכום, הכמון, גרם המסאלה, מלח ופלפל שחור. ערבבו היטב.
5. הוסיפו את תערובת הביצים למחבת עם הירקות וערבבו בעדינות כדי לפזר את הירקות באופן שווה.
6. כסו את המחבת ובשלו על אש נמוכה כ-10 דקות, או עד שהחביתה מתייצבת.
7. פזרו את הכוסברה הקצוצה מעל והגישו חם.