1. חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.
2. במחבת גדולה שמתאימה לתנור, חממו את שמן הזית והחמאה על חום בינוני.
3. הוסיפו את הבצל הקצוץ וטגנו עד שהוא מתחיל להזהיב.
4. הוסיפו את השום הכתוש וערבבו למשך דקה נוספת.
5. הוסיפו את הפלפל האדום והקישוא וטגנו עד שהם מתרככים.
6. הוסיפו את התרד הקצוץ וערבבו עד שהוא נובל.
7. בקערה גדולה, טרפו את הביצים עם החלב, המלח והפלפל.
8. הוסיפו את תערובת הירקות המטוגנים לתוך הביצים וערבבו היטב.
9. הוסיפו את גבינת הפטה והמוצרלה וערבבו בעדינות.
10. החזירו את התערובת למחבת והשטיחו אותה באופן שווה.
11. העבירו את המחבת לתנור ואפו למשך 20-25 דקות, או עד שהחביתה מתייצבת ומזהיבה.
12. הוציאו מהתנור, פזרו מעל את הפטרוזיליה הקצוצה והגישו חם.