1. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות קטנות בגודל אחיד.
2. קולפים את הבצל וחותכים אותו לרצועות דקות.
3. מחממים חצי מכמות שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני.
4. מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים אותם עד שהם רכים וזהובים, כ-10-15 דקות. מערבבים מדי פעם כדי למנוע הידבקות.
5. מוסיפים את הבצל למחבת וממשיכים לטגן עד שהוא שקוף ורך, כ-5 דקות נוספות.
6. מסננים את תפוחי האדמה והבצל מהשמן ומניחים אותם בצד.
7. בקערה גדולה, טורפים את הביצים עם מעט מלח ופלפל שחור.
8. מוסיפים את תפוחי האדמה והבצל הנטגנים לתוך הביצים ומערבבים בעדינות.
9. מחממים את שארית שמן הזית במחבת על חום בינוני.
10. יוצקים את תערובת הביצים, תפוחי האדמה והבצל למחבת ומשטחים אותה בעזרת מרית.
11. מטגנים את החביתה על חום בינוני-נמוך עד שהחלק התחתון מזהיב והחלק העליון כמעט מוכן, כ-5-7 דקות.
12. בעזרת צלחת גדולה, הופכים את החביתה ומחזירים אותה למחבת כדי לטגן את הצד השני עד שהוא מזהיב ומוכן, כ-3-5 דקות נוספות.
13. מעבירים את החביתה לצלחת הגשה ונותנים לה להתקרר מעט לפני שחותכים ומגישים.