1. מתחילים בחימום שמן הקוקוס במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב.
2. מוסיפים את השום והג'ינג'ר וממשיכים לטגן עוד כדקה עד שהריחות מתחילים להתפשט במטבח.
3. מוסיפים את משחת הקארי ומערבבים היטב עם הבצל, השום והג'ינג'ר. מטגנים עוד כ-2 דקות כדי לשחרר את הטעמים.
4. מוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה קלה. מערבבים היטב כדי שהמשחה תתמוסס בחלב הקוקוס.
5. מוסיפים את רוטב הדגים, סוכר הדקלים ומיץ הליים. מערבבים היטב ומבשלים על אש נמוכה כ-5 דקות.
6. מוסיפים את הדג למחבת, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות, או עד שהדג מבושל היטב.
7. מוסיפים את פלפל הצ'ילי ועלי הבזיליקום, מערבבים בעדינות ומבשלים עוד כ-2 דקות.
8. מגישים חם, מקשטים בכוסברה קצוצה ומגישים לצד אורז לבן או אטריות אורז.