1. מתחילים בחימום שמן הקוקוס במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא שקוף ורך.
2. מוסיפים את השום והג'ינג'ר וממשיכים לטגן עוד כדקה עד שהריחות מתחילים להתפשט במטבח.
3. מוסיפים את משחת הקארי הירוק ומערבבים היטב עם הבצל, השום והג'ינג'ר. מטגנים עוד כ-2 דקות כדי לשחרר את הטעמים.
4. מוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה עדינה. מערבבים היטב כדי שהמשחה תתמוסס בחלב הקוקוס.
5. מוסיפים את רוטב הדגים, הסוכר החום, מיץ הליים, מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.
6. מוסיפים את פילה הדג למחבת ומבשלים כ-10 דקות נוספות, עד שהדג מבושל היטב ונעשה רך.
7. מוסיפים את עלי הנענע, פלפל הצ'ילי והכוסברה הקצוצה. מערבבים בעדינות כדי לשמור על שלמות הדג.
8. מגישים את הדג בקארי על מצע של אורז יסמין מבושל, ומקשטים בעוד עלי נענע וכוסברה טריים.